personvernerklæring

Utopia er opptatt av å ivareta personvernet til alle som besøker vår hjemmeside. Denne personvernerklæringen utdyper hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Alle personopplysninger samles inn og behandles i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). Kontakt oss på espen@utopiafest.no dersom noe er uklart.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler for å skape en bedre brukeropplevelse for deg. Informasjonskapsler eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil som er nødvendig for at du skal få en optimal opplevelse av nettstedet. 

Ved å benytte seg av tjenester på våre nettsider samtykker du i at det lagres informasjonskapsler i din nettleser. Dersom du ikke ønsker å akseptere bruken av informasjonskapsler, kan du gå inn i instillinger i nettleseren din å trekke tilbake samtykket.


Google analytics 

Trafikkstatistikk på nettsiden samles inn via tredjepart-cookies fra Google Analytics. Vi bruker disse dataene til å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Alle trafikkdata lagres på Google sine servere. Informasjonskapsler fra Google Analytics kan ikke brukes til å indentifisere deg. 


Kontaktskjema

Kontaktinformasjonen du legger inn i kontaktskjemaet på nettsiden vil bli lagret inntil du tar kontakt og ber om at den slettes. 

Ønsker du at vi sletter dine personopplysninger, ta kontakt med espen@utopiafest.no


Deling av persondata

Utopia vil ikke under noen omstendigheter dele eller selge personlig data med noen tredjepars applikasjoner. 


Endringer i denne erklæringen

Denne personvernerklæringen oppdateres sporadisk for å kontinuerlig være på linje med regelverket ang. personvern og behandling av data. 

Denne personvernerklæringen er gjeldende fra og med 10. november 2021.


Nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.