Utopia 2022 - neste års store happening!

Det har vært to lange år uten festival. Det har vært mye usikkerhet rundt om vi får lov til å arrangere, og hvordan det eventuelt kommer til å være.

2022 ser ut til å være året hvor vi endelig skal møtes igjen, og det skal Utopia sørge for skjer med stor stil!

Vi begynner artistslippene for 2022 de neste ukene, og håper virkelig artistene faller i smak. Vi kjører på, tøffere enn noengang før og legger tilrette for den villeste, sykeste og mest gøyale festen dere har opplevd.

For Utopia sin del er helthetsopplevelsen det viktigste. Foran festivalen i 2020 tok vi et drastisk skritt å flytte festivalen til Bjergstedparken. Dette gjorde vi med bakgrunn i utsolgt 2019 og en enorm forespørsel rundt billetter. Nå har vi fått et betraktelig større område.

Men ikke bare skal vi få plass til flere folk, men også flere aktiviteter, soner og områder. Vi skal bygge et festivalområdet som åpner opp for opplevelser og møteplasser mellom mennesker. Chillout-soner, større utvalg av mat og drikke, flere aktiviteter som gjør at dere kan finne på mye gøy og mer å se på i området.

Planene er mange og store, og vi får flere ideer for hver dag som går.

Vi har nå ute presale-billetter til 2022. Siden det fremdeles er mange som har beholdt billettene sine for 2020/21, er det allerede mange billetter solgt.

PS! De som ønsker refusjon som ikke har fått det, ber vi maile til espen@utopiafest.no slik at vi kan ordne den siste resten nå.

Vi gleder oss til å se dere igjen og vet at 2022 kommer til å bli et nytt høydepunkt i deres liv! <3

Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.