Tidenes gjenforening med MODS!

Det er duket for tidenes allsang når Mods gjør sin første festival på evigheter!

«Verdens største band» i Stavanger skal gjøre en eksklusiv festivalkonsert i hjembyen!

Det er bokstavelig talt en evighet siden det legendariske bandet Mods spilte festival sist, men nå kan vi endelig si at det skjer på regionens største musikkfestival i vakre Bjergstedparken!

Bandet har norgesrekord i antall stadionkonserter, og siste opptreden var da bandet gjorde to utsolgte konserter på SR-Bank arena i 2022, noe som tilsvarer elleville 50.000 billetter! Men sist festival husker de ikke engang selv.

«Å bringe Mods tilbake til scenen, spesielt på denne fantastiske festivalen, er en drøm som blir virkelighet. Det blir en sommerdag fylt med nostalgi, energi og uforglemmelig musikk», sier Mods-grunnleggerMorten Abel.

Mods opplevde stor suksess på 80-tallet med album som «Revansj».Kjent for sitt unike lydbilde og tekster på Stavanger-dialekt, bidro de til en særegen bølge innen norsk rock. Bandet er også kjent for å være startpunktet for Morten Abel, en av Norges mest folkekjære artister som spilte sammen med Stavanger Symfoniorkester under Utopia 2023 – for øvrig en konsert som går inn i minnebøkene.  

«Mods er for mange selve «soundtracket» i livet. Enten man har hatt sin første forelskelse til «Me to går alltid aleina», giret seg opptil kamp med «Gje meg litt mer», allsang på sene nachspiel med «Bare i nått», sunget med på «Meg må du hilsa på» på Oilers-kamp, har man et sterkt forhold til Mods sin katalog. Og så kan man ikke nevne Stavanger, uten å nevne «Tore Tang» i samme åndedrag. Dette vil jo passe perfekt som et oppspark til Stavanger 900 år i 2025.», fortsetter Utopia-sjefen.

Det er selvforklarende at med titalls millioner streams på sine gamle album er Mods et band mange trykker til sitt hjerte, også langt utenfor Rogalands grenser. Dette blir en eksklusiv og unik mulighet til å se Mods på Stavangers største festival, og vil samle generasjoner rundt musikken deres som har levd i flere tiår.

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.