Syv artister sluppet til Utopia 2022

Sjekk ut årets syv første artister!

Når du nå sitter og tenker det er lenge siden du har vært på festival. Ja, vi sitter med samme tanke selv. Derfor er det godt å vite at Utopia 2022 blir den villeste festen du kan tenke deg.

Syv artister er allerede sluppet til festivalen, og det er fantastisk å kunne si at Alan Walker, Astrid S, Kamelen, Janove, Victor Leksell, Lars Vaular og Lemaitre er de syv første artistene.

Her har vi skandinaviske verdensstjerner på rekke og rad. Alan Walker annonserte vi allerede til 2020-festivalen. En booking som ble tatt i mot med stor glede blant våre fans. Derfor er det ekstra spesielt og si at han endelig skal spille i Stavanger foran 14.000 mennesker i august.

"Vi føler vi har en god miks av artister så langt. Utopia skal være en festival for alle, og det føler vi at vi får fram med foreløpig program", sier festivalsjef Espen Knoph.

Det er enda rundt 15 artister til som blir sluppet fortløpende de neste ukene. Vi lover at det blir noen artister dere vil måpe av.

Det er allerede solgt over halvparten av festivalpassene til årets festival. Vi regner med utsolgt god tid i forveien. Akkurat nå ligger det ute et knippe latebird-billetter til en rabattert pris på 1449,-. Ordinærpris er 1699,-.

Vi gleder oss til å se dere på festival igjen! 

Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.