Stavangerkameratene og Hannah Storm til Utopia 2022!

Det blir allsang og fest med Stavangerkameratene og det nye stjerneskuddet Hannah Storm er klar

Det er med stor glede vi endelig kan si at vi lager reprise på den store suksessen fra 2019 da Stavangerkameratene fikk 10.000 mennesker til å synge sammen i en time!

Det unike samarbeidet oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen under åpningen av Volleyball-VM. Og det var konferansier Stian Blikk, som i den anledning ga dem navnet «Stavangerkameratene».  

Deres første utgivelse var singelen «Vekk meg opp», en norsk versjon av Aviciis hit «Wake Me Up». Sommeren samme år ga de ut sin andre singel «Bare så du vett det» og påfølgende sommer ga de ut debutalbumet «Stavangerkameratene». Bare så du vett det» har nådd utrolige 29 millioner streams og har blitt en allmenn hit landet over. Siden dette har de turnert landet over og spilt noen av de største festivalene i landet.

«Stavangerkameratene skapte en helt unik stemning på Utopia i 2019. Jeg ble blåst av banen da jeg opplevde unge jente- eller guttegjenger som satte seg i bilen fra andre deler av landet for å få se Stavangerkameratene opptre på Utopia. Stemningen ble elektrisk og det tok fullstendig av. Folk gråt, lo og danset da de spilte. Jeg tenker opplevelsen i Bjergstedparken vil bli enda sterkere!», sier festivalsjef Espen Knoph.

I 2021 deltok Stavangerkameratene på Melodi Grand Prix hvor de spilte «Barndomsgater» i den nasjonale semifinalen og omgjorde den til den engelske versjonen «Who I Am» i den nasjonale finalen. Med seg i bagasjen kommer de med gamle hiter som «Vil du shalala», «Ka e ord» og den nye utgivelsen «Kor bler du av, Veronica». De ga nylig ut albumet «Kom Nærmare» som består av gamle og nye klassikere.

Stavangerkameratene og Utopia har et helt spesielt bånd, og midt i pandemien i 2021 lagte Stavangerkameratene singelen «Vekk meg opp – Utopia edition», sammen med produsent Haughom.

I tillegg er det en stor glede å få kunne presentere Hannah Storm! Stjerneskuddet som blir sammenlignet med alt fra Lana Del Rey til Florence + The Machine. Dette blir garantert magiske øyeblikk i magiske Bjergstedparken!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.