SIS og Utopia bygger Studentbyen Stavanger!

Sammen med SIS skal vi nå gjenreise begrepet Studentbyen Stavanger, og det gjør vi med en stor feiring!

"Studentbyen Stavanger" har for mange vært et dødt begrep i flere år. Det har gått rykter om at Stavanger ikke er en studentby og verre som er. I fjor høst tok SIS (Studentsamskipnaden i Stavanger) kontakt med Utopia på bakgrunn av at de i år blir 50 år. Og det er med stor ære at SIS nå skal markere sitt 50-årsjubileum på Utopia 2022 med en gave til nåværende, tidligere og kommende studenter!

Vi skal nemlig gjøre Stavanger til den studentbyen studentene her fortjener. Vi skal også bli den studentbyen flere higer etter å komme til fra andre byer og land. Og vi skal vise at Stavanger er en studentby som bryr seg om kultur, møteplasser og det som studenter virkelig bryr seg om.

SIS er for mange en organisasjon knyttet opp til Universitetet i Stavanger. Dette er på sett og vis riktig, men SIS er så mye mer enn det. De er en stor organisasjon som jobber for alle Stavanger-studentene, enten man går på BI Stavanger, Noroff, VID Stavanger/Sandnes, Kunstskolen Stavanger, Høyskolen for ledelse og teknologi eller Universitetet i Stavanger.

For SIS er det viktig at byen som en helhet fremstår som en god og trygg studentby med gode rammevilkår for studentenes beste. Og de nærmere 13.000 studentene tilknyttet SIS får tilbud som bokhandel, kafeer, studentboliger, barnehage, sportssenter, helsttjenester og ikke minst Min SIS-appen som er en portal som også fremmer flere av de tilbudene studentene får ellers, som kultur og festivaler.

Vi er stolt og ikke minst ydmyk over at SIS ønsker å feire sitt 50-årsjubileum hos Utopia. Sammen skal vi presentere en av landets største artister i Astrid S på scenen. Dette er en gave fra SIS til byen.

Vi gratulerer SIS med 50 fine år, og sammen skal vi skape 50 nye fantastiske år som Studentbyen Stavanger!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.