KYGO til Utopia 2024!

Verdensstjerna KYGO kommer til Utopia!

Kyrre Grøvell-Dahl, også kjent som KYGO, har gått fra å være en soveromsprodusent til å bli et av de største produsentnavnene i verden de siste årene.  

«Det er få navn som er større enn KYGO i verden og han haren merittliste som er helt enorm. Han står bak en rekke superhits, har headlinet de hotteste festivalene i verden og har samarbeidet med andre superstjerner. Det er få artister/produsenter som har satt et så stort merke på den moderne musikken som KYGO. Det blir magisk når han gjester Utopia», sier festivalsjef Espen Knoph.

Det store internasjonale gjennombruddet for bergenseren kom da han produserte en remix av Ed Sheerans «I See Fire». Etter dette tok KYGO verden med storm i 2014 da han ga ut sin første egenproduserte låt Firestone, den første artisten i verden som nådde 1 milliard streams – og det på ett år! Etter dette har han lansert den ene store hiten etter den andre, som alle har nådd enorme streamingtall. I 2016 gav han ut sitt debutalbum Cloud Nine med låter som «Stole The Show», «Fragile», «Stay», «Happy Birthday» og nevnte «Firestone». Dette sendte KYGO til nye høyder.

Allerede tidlig i karrieren pekte pilen bratt oppover for superstjerna, hvor han blant annet ble kontaktet av Aviici og Coldplays Chris Martin for å remikse låten «Midnight». Samme år erstattet han også Aviici på hovedscenen på Tomorrowland og ble signert på plateselskapet Ultra Music. Etter dette har merittlisten blitt så lang at den pressemelding som dette blir altfor beskjedent.

Flere av hans låter har figurert på filmer, spill og som soundtrack for store utgivelser. Hans låt «ID» offisiell soundtrack for traileren til Ultra Music Festival og i tillegg ble den valgt ut som en av låtene til EA Sports FIFA 16. Allerede i 2015 debuterte han på amerikansk TV på «The Late Show with James Corden» og året etter spilte han på avslutningsseremonien av OL i Rio, Brasil. Låten «Carry On» med Rita Ora ble soundtracket til Pokémon-universets film Pikachu Detective. Han har også lansert egne brands I headsettet Kygo Life og mote-brandet Palmtree Crew.

Han har stått på scenen til noen av verdens største festivaler. Han har blant annet headlinet Lollapoloza Chicago, Tomorrowland, UltraMusic, Coachella og har vært fast resident på den legendariske Usuhaïa Ibiza. Ifjor headlinet han blant annet landets største popmusikkfestival Stavernfestivalen.

Den sindige bergenseren har samarbeidet og remikset noen av de største navnene i musikkbransjen. Blant annet samarbeid med Ellie Goulding, Selena Gomez, U2, Coldplay, Whitney Houston, Tina Turner, Imagine Dragons, OneRepublic, Aviici, Donna Summer, John Legend, Paul McCartney & Michael Jackson, The Chainsmokers, Zara Larsson, Tyga og Labrinth for å nevne noen. Flere av hans låter har nådd toppen av salgslister over hele verden! Nå ser vi frem til å ta imot KYGO på Utopia 2024 i Bjergstedparken som arrangeres 30-31 august 2024.

KYGO er én av flere artister som lanseres de neste ukene før jul!

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.