Janove til Utopia 2022!

Nå kan dere få oppleve Janove sin absolutt største solokonsert, på hjemmebane!

Janove trenger ingen ytterlig presentasjon i regionen vår. Sjefen i Kaizers-universet har videreført suksessen som solo-artist med fantastiske anmeldelser og utsolgte arena-show. 13. august i år slapp Janove albumet «Det Sorte Karneval» til strålende mottakelser. Dagbladet mente det var hans beste album siden Kaizers Orchestra var på alles lepper og ga det terningkast fem. Subjekt mente at albumet nær sagt var et mesterverk!

«Jeg husker jeg sneik meg inn på Folken da Morten Abel hadde konsert. Et relativt ukjent Kaizers Orchestra var support, og etter det var jeg solgt. Janove er uten sidestykke landets mest karismatiske artist, lager fantastisk musikk og skaper univers alle vil ta en del av. Jeg gleder meg noe ekstremt til å se Utopia-publikummet bli dratt inn i universet. Det vil bli skapt magi mellom Janove og publikum», sier festivalsjef Espen Knoph.

Nylig gjorde Janove sin største turné hittil som soloartist og avsluttet det med et utsolgt DNB Arena foran 5000 publikummere på hjemmebane i Stavanger. Både Bergens Tidenes og Stavanger Aftenblad var begeistret og trillet femmere på terningen.

BT – «Det låter storslått, mektig og herlig pompøst»

Stavanger Aftenblad – «Herlig dekadent, kjempestemning og fryktelig groovy»

Etter omsider å få lov å spille musikken live på store, tettet og svette rockekonserter igjen, opplevde Janove og bandet at høstturneen var alt for kort. Så nå, med flere utsolgte konserter og strålende anmeldelser i bagasjen, forlenget de turneen og gjør ytterlige 20 konserter i mars 2022 før han avslutter på hjemmebane i august 2022 foran godt over 10.000 mennesker på Utopia 2022.

«Jeg kan love publikum en av de beste rockekonsertene de kommer til å se i år, med noen av de beste musikerne som finnes og med den beste stemningen du kan tenke deg fra publikum. Det har jeg ingen problem med å love fordi vi jo nettopp har gjort de seks konsertene på realeseturnéen og ble blåst av banen av responsen fra publikum!», sier Janove.

Endelig kan dere få oppleve Janove på sin absolutt største solokonsert på hjemmebane.

Utopia har allerede sluppet Alan Walker til festivalen i 2022 og flere artister slippes fortløpende de neste ukene og månedene. Utopia arrangeres for fjerde gang i Stavanger 26-27 august 2022. Etter to avlysninger i henholdsvis 2020 og 2021 grunnet COVID-19, skal endelig Utopia-publikummet bli gjenforent til det som blir tidenes slag på stortromma. Tidligere har Utopia presentert artister som David Guetta, Zara Larsson, Kygo, Karpe, Sigrid, Sebastian Ingrosso, Sondre Justad, Steve Angello, Matoma, Isah, Highasakite, Lemaitre for å nevne noen.  

Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.