GABRIELLE til Utopia 2024

Gjør deg klar for et forrykende liveshow!

Dette har vi ventet lenge på. Endelig skal vi få oppleve en av landets beste liveartister på Utopia, nemlig Gabrielle!

Det er over ti år siden Gabrielle tok det norske publikummet med storm med debutalbumet «Mildt sagt». Med sin energiske popmusikk på bergensk, har hun fylt dansegulv over hele landet og forandret norsk pop for alltid. 

«Gabrielle er noe av det råeste jeg har sett. Hun har enenergi og tilstedeværelse på scenen som er helt enorm, i tillegg til å ha en avde råeste stemmene i landet. Jeg har ønsket meg Gabrielle til Utopia siden festivalen startet, men det har liksom aldri passet. Enten har hun hatt andre planer under helga vår eller så har hun hatt pause fra konserter for å skrive låter. Nå kan jeg endelig si det; Gabrielle kommer til Utopia!», sier festivalsjef Espen Knoph.

«Er så glad for å få lagt Stavanger inn i reiseruten for 2024. Helt siden vi spilte på Folken for ti år siden, har vi alltid følt oss varmt velkommen. Tanken på konsertene vi har spilt på konserthuset gir oss frysninger og forrige festivalbesøk i 2022 var ikke mindre stas. Ekstremt klar for å oppleve Utopia for første gang.», sier Gabrielle til pressemeldingen.

Med låter som «Fem fine frøkner», «Ring meg», «Eg ser deg»og «Tenker på deg» har hun preget hitlister og radiobølger. I 2022 slapp hunsitt fjerde album – «KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN» - som har fått fast plass i musikkhjerter over hele landet. For utgivelsen vant hun også sin første Spellemannpris i kategorien «Årets pop».

Hun har også markert seg som en enestående liveartist, hvor hun har spilt for fulle hus og på de største festivalene landet over, som OsloSpektrum og Bergenhus Festning. Med sine eksplosive liveshow og unike formidlingsevne, har hun bergtatt publikum i et tiår nå.

Snart er Gabrielle endelig tilbake med mer musikk som vi vilfå høre live i Bjergstedparken. Gjør det klar for en uforglemmelig konsertopplevelse!

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.