DJ Snake til Utopia

Ny headliner til årets store festivalhelg. Den franske DJen, produsenten og låtskriveren DJ Snake er klar for festivalen!

DJ Snake fikk sitt gjennombrudd i 2013 da han slapp superhiten «Turn Down For What» (feat. Lil Jon). Etter dette har han fulgt opp med megahit på megahit og er en av de artistene som strømmer mest i verden.

«Å få et navn som DJ Snake til Stavanger er enormt! De største artistene i verden ønsker å samarbeide med ham, og det har resultert i en hitliste få andre kan måle seg med. Han er en festgarantist som passer perfekt inn i Utopia-universet og som jeg vet vil skape et sinnsykt liv», sier festivalsjef Espen Knoph.

Etter sitt gjennombrudd har det kun gått en vei for DJ Snake. I 2015 ble låten «Lean On» sluppet i samarbeid med MØ og Major Lazer, en låt hvor musikkvideoen har i skrivende stund 3,1 millarder views på YouTube! Deretter har hitene kommet som perler på en snor.

«Taki Taki» med Selena Gomez og Cardi B, «Magenta Riddim», «Let Me Love You” med Justin Bieber og “Middle” for å nevne noen har gjort at han har milliarder av streams på strømmetjenester og gjør han til en av de mest lyttede artistene i verden.

Han pleier å være fast innslag som headliner på de største festivalene i verden, deriblant Ultra, Coachella, Tomorrowland og UMF. På sitt headliner-set på Coachella i 2019 tok han med seg Cardi B og Selena Gomez på scenen for å fremføre Taki Taki.

DJ Snake er også en anerkjent produsent for andre og har blant annet vært med å produsert på Lady Gagas album «Born This Way», og for dette ble han nominert til Grammy for «Album of the Year». Han har remikset låter for Kanye West og Major Lazer. Han har fått priser og nominasjoner både på Grammy og Billboard for sine låter. «Let Me Love You» havnet på toppen av listene i en rekke land i verden, deriblant Norge.

«Hans merittliste er helt enorm. Han klarer å krysse sjangrene mellom elektronisk, urban og world music på en helt spesiell måte. Det er alltid fengende rytmer og fantastisk stemningsmusikk! Dette har vi gledet oss til og har jobbet lenge for!», sier Knoph.  

Dj Snake føyer seg inn i en rekke av store artister som allerede er sluppet til Utopia; Alan Walker, Astrid S, Janove, Kamelen, Lemaitre, Viktor Leksell og Lars Vaular er de til nå som er sluppet. Festivalen vil foregå i Bjergstedparken 26-27 august.

Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.